Semester

Linda Skugge gnäller i sin blogg att hon är ledig, barnfri och har för lite att göra.
Även jag är, sedan 12.00, ledig och barnfri. Det är inget ni kommer att få höra mig gnälla om, inte i dag i alla fall. I morgon kommer jag nog att börja längta, men i dag känns det så skönt att komma hem till en tom lägenhet och inte ha någon tid att passa.
4 veckors semester ligger framför oss och det ska bli underbart.
Pratade precis med Filoran och Filuren i telefon. Dom har det toppen på landet och Filuren sa att han hade plockat blåblär och smullon. Filoran var sur och trött, men det går ju alltid över.
I kväll kommer svärisarna hem från Spanien efter avslutad lägenhetsaffär. Jag bävar för vilka presenter dom kan komma att ha med till oss. Jag och svärmor har inte riktigt samma smak och jag får så fruktansvärt dåligt samvete när jag inte tycker om hennes presenter. Vad gör man egentligen? Hur säger man till någon att man tycker att det dom köpt inte är fint nog till ens hem? Det är ju omöjligt att göra utan att såra.
Snacka om I-lands problem.


Hittar hit igen

Den finns kvar! Jag har inte satt min fot här inne på många månader.
Lusten har liksom inte infunnit sig. Nu tänkte jag kolla om jag hade kvar bloggen och här fanns den!
En vecka kvar till välbehövlig semester. Det har varit så mycket med jobbet att jag sett den berömda väggen skymta fram några gånger den senaste tiden.
Filoran har fyllt fem år och det har firats i dagarna 5. Vi tog semester på hennes födelsedag och åkte till grönan hela familjen + Filorans älsklingskompis. Det var en riktigt lyckad dag och jag var så nöjd att Filoran fick en underbar 5-årsdag. Det är hon värd min lilla gumma.

Filuren har slagit bort en bit av en framtand. Första besöket hos tandläkaren gick över förväntan. Filuren var på ett strålande humör och om det inte vore så att han hade blöjan full med bajs så har jag svårt att tro att tandläkaren någonsin stött på en mer behaglig patient.

Nu är det dags att hämta barn. Jag vet inte om någon någonsin hittar hit och läser, men om ni gör det kan ni väl lämna en lite kommentar?