Tillbaks till livet

Jag lade ner bloggandet under några dagar när det enda dagarna bestod av var ett torkande, snytande och tröstande.
Nu är äntligen Filoran frisk. I dag fick hon gå i väg och träffa sina älskade kompisar för första gången på en vecka. Det var en mycket nöjd 4-åring som gav sig iväg ut i höstrusket. Filuren var också mycket nöjd. Han trivs ändå bäst när han har storasyster omkring sig.
Jag har även hunnit vara på jobbet hela två dagar denna vecka. I går gjorde jag riktigt bra ifrån mig på jobbet. Det var skönt att få klappa sig själv på axeln och känna att jag faktisk är ganska bra på det jag gör. Att chefen råkade vara närvarande gjorde inte saken sämre.

I dag ville jag åka till IKEA med bästeM. Jag har stora planer på att byta färger i sovrummet. Nu går rummet i vitt och blekblått. Jag vill byta ut det blå mot brunt och kanske bryta av med lite turkost*. Nu kan inte bästeM följa med. Jag kan ju naturligtvis åka själv, men det är inte lika roligt. Jag såg framemot en redig genomgång av hela varuhuset med paus för lunch i restaurangen tillsammans med bästeM. Jag vill köpa nya sängkläder, kuddar, och kanske nya skärmar till lamporna. Jag ska köpa ett överkast av bästeM, som har lyckats samla på sig lite för många.

I helgen ska både min pappa och svärfar firas. Dom fyller år med en dags mellanrum. Vi har inte köpt några presenter ännu. Vad köper man till män i pensionsåldern som inte önskar sig någonting? Lika svårt varje år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback