välkommen till husmorsbloggen

Några enkla fakta:
1. Om man, när man har torkat av bord och diskbänk, knölar ihop den blöta disktrasan och klämmer in den bakom kranen surnar den under en natt. Visserligen kanske man sparar lite vatten, eftersom den håller sig härligt fuktig tills det är dags att torka efter frukosten, men vem vill torka sitt matbord med en tygbit som luktar urin?

2. Kläder hoppar inte själva ner i varken lådor, skåp eller tvättkorgar. Det har aldrig hänt och kommer troligen aldrig att hända.

3. Barn behöver mat dagligen. Det borde inte komma som en överraskning för någon förälder att strax innan Bolibompa förväntar sig dom små liven att få något att äta. Det är därför lämpligt med några timmars framförhållning.

4. Att lägga de senaste dagarnas tidningar och reklam i en löst sammanhängande hög på köksbordet är inte detsamma som att städa köket.

5. Att byta toarulle är inte att städa badrummet.

6. Det är inte farligt att ställa in den torkade disken i skåpen. Däremot kan en växande hög med kastruller, plastbunkar och annat i diskstället ramla ner i huvudet på någon utav barnen.


7. Det tar ca 4 dygn för äppelklyftor i en burk att börja mögla.


Kommentarer
Postat av: Anonym

forts...
8. Har man en ggn fått bananflugor hjälper det inte att lämna inflottade stekpannor på spisen, kletiga smörknivar med härligt söt marmelad eller samla upp allt från slasken och ställa det i en uppsliten tetrapak PÅ diskbänken.

9. Att lämna matrester i kastrullen, barnens tallrikar på bordet, lägga pannor, grytor o andra redskap "i blöt" (tidsgräns saknas) o endast stoppa in sin egen tallrik i maskinen är inte att plcka undan efter middagen.

10. Att starta en tvättmaskin är lätt. Det svåra är att hänga, plcka ner, vika, stryka och slutligen hitta plats i garderoben att lägga tvätten. Hela den kedjan är Att tvätta.

2005-10-11 @ 14:47:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback